Ради Цонев от Италия: Има доза страх в хората

Футболистът на италианския “Монополи” Радослав Цонев даде интервю за Bulgaria ON AIR, в което разказа за ситуацията в южния град и как успява да поддържа форма по време на коронавирус пандемията.

Юношата на “Левски” сподели, че се чувства добре, стои си вкъщи и чака да отмине тежката ситуация в Италия. По думите му в Южна Италия нещата не са толкова сериозни и няма толкова заразени, колкото в северната част на страната.

“Има доза страх в хората. Гледам да съм позитивно настроен към ситуацията и да се надяваме скоро нещата да отминат. Трудно е, преди няколко дни дори забраниха да се ползват спортните съоръжения, паркове, градинки… Тренирам вкъщи и излизам да тичам, въпреки че е трудно, защото навсякъде има полиция”, разказа Радослав Цонев.

Футболистът добави, че все още няма яснота какво ще се случи с шампионата в Италия и дали той изобщо ще бъде подновен. Цонев се чува със своите съотборници, окуражават се взаимно и опитват да разнообразяват ежедневието си.

“Мъчно ми е, в България е моето семейство, приятелите ми… Доста ми липсват в този момент. Имаше възможност да се прибера, но реших да се подложа на 14-дневна карантина”, сподели още той.

Вижте видеото с цялото интервю на Ваня Симонска с Радослав Цонев


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.