Разпитаха сина на президента в Четвърто районно в София

Разпитаха сина на президента в Четвърто районно в София
Синът на президента Румен Радев – Георги, бе разпитан в столичното Четвърто РУ в присъствието на майка си Гинка Кесякова

Той е давал показания 30 минути, а след това двамата с родителя му са излезли през страничен вход и са оставили автомобила си паркиран пред сградата на полицията, за да не бъдат снимани от медиите, предава „24 часа“.

По време на разпита Георги е разказал, че е бил поканен на парти за рожден ден. Тъй като нямало къде да празнуват, рожденикът е наел апартамент на столичния булевард „Христо Ботев“ и Георги като другите присъствали, твърдял, че партито било кротко.

Той поддържал версията на другите, че едно от момчетата се подхлъзнало на тераса и изпуснало чашата, която държало в ръка. Именно в този момент по улицата минал човек, който подал сигнал в МВР, че младежите го замерят.

Затова пристигнала полиция, а Георги бил отведен в Четвърто РУ за установяване на самоличност, тъй като не носил документи в себе си. Младежът обаче не е бил задържан.

Едно от момчетата, отведено в Районното било изпратено до дома си от пълнолетен член на компанията, тъй като родителите му отказали да го вземат. Неофициално се заговори, че това е Георги, но от президентството отрекоха.

Очаква се полицията да докладва случая на прокуратурата с мнение за налагане на глоби.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.