Регламентират реда за провеждане на конгреси, семинари и изложения

Регламентират реда за провеждане на конгреси, семинари и изложения

Снимка: МС

Премиерът Бойко Борисов се срещна с представители на Българското конгресно бюро. В срещата участваха също министърът на здравеопазването Кирил Ананиев и проф. Тодор Кантарджиев от Националния оперативен щаб.

Още по темата

29 май 2020 19:10

24

29 май 2020 16:30

45

По  време на разговора от Българското конгресно бюро запознаха премиера и здравния министър с проблемите на сектора, който е напълно блокиран и на практика не функционира от самото начало на пандемията с коронавируса.

“Пред последната седмица нивото на заболеваемост непрекъснато намалява. От данните, с които разполагат здравните власти, може да предприемем поредната стъпка за разхлабване на мерките и да се разрешат пореден тип мероприятия”, коментира премиерът Борисов, цитиран от правителствената информационна служба.

На срещата беше постигнат консенсус по проблемите на бранша. Вследствие на това, още днес здравният министър Кирил Ананиев ще издаде заповед, с която ще се регламентира реда за провеждането на конгресно-конферентни мероприятия, семинари и изложения.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.