Ренета Инджова: Събранието на ГЕРБ беше като погребението на Георги Димитров! (И още във видеото)

Ренета Инджова: Събранието на ГЕРБ беше като погребението на Георги Димитров! (И още във видеото)
Проследих конференцията на ГЕРБ – едни фортуни, едни фурии, плачат и реват със страшна сила.

Колко е страшно, че няма да го има премиерът Бойко Борисов.

Това е като при погребението на Георги Димитров, когато караха и децата да плачат. Днес гледам и внучката на Васил Коларов да плаче.

Това каза бившият премиер Ренета Инджова за Факти.БГ.

„Не е случайно, че никой от тези, които са обвинявани, че нищо не са направили, не са реагирали, защото това е една от договорките.

Че той ще бъде демократ, а те ще бъдат комунистите.

По начало така се играе в България – с номиналии, които да създадат впечатление, че има промяна в гласовата, социалната, политическата и държавническата структура“, каза още тя.

„Борисов нарича случилото се на комисията за ревизия в парламента, че е спор между търговци, но това не е опраскване на икономиката,

а че някакви търговци имат спор и взели, че отишли в Народното събрание да го решават и казват „ама това ли са бизнесмените на България“.

А аз да попитам това ли е премиерът на България? Него го харесват 12 години, а бизнесмените ни не били хубави“, коментира Инджова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.