Румен Радев: Борисов и ГЕРБ превърнаха Северозапада в пустиня, убиха всичко!

 Румен Радев: Борисов и ГЕРБ превърнаха Северозапада в пустиня, убиха всичко!
Румен Радев е убеден, че хората на Северозапад заслужават работа и добър живот!

Президентът Румен Радев изказа омерзението си от поредното престъпление на управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. А именно превръщането на Северозападна България в пустиня.

Президентът Румен Радев посети видинчани

През годините на своята власт те се погрижиха именно за това, като не направиха нищичко за нормалния живот на хората там.

„Северозападът е бил, е и ще бъде винаги най-близо до Европа – както в географски, така и в исторически план. Но какво виждаме от години?!

Вместо този факт да допринася за развитието и добрия живот на българите тук, те се чувстват като най-изостаналите в Европа. И това не е далеч от истината.

Всички вие трябваше отдавна да имате осигурени нужните и полагащи се за всеки гражданин в свободна и демократична държава – работа, развита икономика и добро заплащане.

Без рекет, без мафия, без шкафчета и задигнати милиарди от фондове и поръчки.

Сигурен съм, че съвсем скоро всичко това ще остане само лош спомен от миналото, за да дадем път на истината и прогреса“, заяви Румен Радев по време на срещата си с лекарите и персонала на болница във Видин.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.