Румен Радев се извъртя! Разкара САЩ, за да не се бие срещу Русия

 Румен Радев се извъртя! Разкара САЩ, за да не се бие срещу Русия
Румен Радев целенасочено се опитва да възпрепятства война между САЩ и Русия с участието на България!

Президентът Румен Радев е сред противниците на самолетите Ф-16, които трябва да пристигнат у нас от САЩ.

Въпреки че пред медиите държавният глава обяви, че бавенето им е по вина на правителството на Бойко Борисов и договора, който тогава е бил сключен, всъщност самият генерал не е почитател на отбраната с чужди изтребители.

Нека припомним, че преди няколко години, когато Борисов поиска тази сделка, президентът наложи вето. Аргументът му тогава беше, че не иска България да е зависима от други държави, писа Vesti.bg.

Румен Радев нарочно не пуска антиките Ф-16 у нас

Днес ген. Радев изглежда доста по-близък с НАТО и в частност със САЩ, но Ф-16 все още се бавят.

Вече се прокрадват информации, че това е целенасочено от президента с цел да върне парите от самолетите и да избегне въвличането на България във военен конфликт.

Според слуховете президентът, който е главнокомандващ на българската армия, вижда в Ф-16 предпоставка за война с Русия на територията на България, тъй като от САЩ се опитват да доставят самолетите заедно със свои пилоти, които да тренират у нас.

Въпреки твърденията на Радев, че България трябва да се съобразява с НАТО, на практика той действа срещу тази организация, чиято цел няма нищо общо с националния интерес на България.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.