Румен Радев: Срамно и позорно е да подменят историята ни, а политици да се кланят угоднически!

Румен Радев: Срамно и позорно е да подменят историята ни, а политици да се кланят угоднически!
Румен Радев изригна срещу покварата на родните политици и службата им към Запада!

Президентът Румен Радев размаха пръст срещу всички политици, които вече повече от година не могат да решат как да управляват собствената си родина, но не спират да подават г@зец и да се кланят на Запада.

Дори с риска ЕС и САЩ да подмени цялата ни славна история и минало.

Румен Радев попиля политиците

„Порочният кръг, в който се въртим, трябва да бъде прекъснат. Най-важното за развитието ни като държава и ако искаме да ни има, са децата ни. Младите хора, които обаче вече учат подменена история, история, която е угодна някому, а не реална. Колко още български доказани автори ще паднат от учебниците, защото не са удобни за нечии цели?! Колко?!“, пита възмутено Радев.

Държавният глава е твърд и в позицията си за войната с Украйна и заяви, че е абсурдно да се борим за мир чрез война. „Не можеш да гасиш пожар с бензин, а ние правим именно това, давайки оръжия на украинците.

Не съм и никога няма да бъда съгласен с твърдението, че трябва да се воюва, докато не настане пълният крах на едната от страните.

Не се ли сещате, че това ще доведе до ядрена атака и самоунищожение“, категоричен е Румен Радев.

И допълва, че не президентът е виновен за неспособността на партиите да се разберат и най-накрая да сформират работещ кабинет, виновни са самите партии.

„Доверието не се дава гратис, то се печели“, каза Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.