Скандал в заведение, пиян се качи на кола и удари шестима

Скандал в заведение, пиян се качи на кола и удари шестима

Снимка: БГНЕС

Тази сутрин, към 6:00 сутринта, е станало спречкване в столично заведение, каза на брифинг инспектор Лъчезар Близнаков от отдел “Пътна полиция” към Главна дирекция “Национална полиция”.

“Съвсем рано сутринта преди няколко часа възникна инцидент в столично заведение. Станало е спречкване между охраната и посетители на заведението. Вследствие на скандала единият от посетителите излиза, качва се в автомобила си, удря двама човека от охраната и още четирима души, които са били в заведението. Всички са настанени в болница. Този господин също си е позволил да седне зад волана, употребил алкохол“, каза още инспектор Близнаков.

Пешеходец пък е пострадал на бул. “Цариградско шосе”.

“В новогодишната нощ няма загинали участници в движението, въпреки това се случиха инциденти с водачи употребили алкохол. Хората продължават да си позволяват да се качват в автомобилите пили. На територията на Община Хисаря водач на 23 години, седнал зад волана с 1, 82 концентрация алкохол в кръвта се преобръща на пътя, на територията на Хасково също е станало едно произшествие с водач, който си е позволил да управлява с 1,72 промила. Сериозни стойности са за алкохол”, каза инспектор Близнаков.

Той обърна внимание, че липсват сигнали от граждани по отношение на алкохола.

“Всички водачи, които сядат пили, са пили с някого. Как могат да стоят хората безучастни и да позволяват на някого да се качи в колата и да управлява?”, попита инсп. Близнаков.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.