Скандал в Референдум: Мангъров изхвърли на земята маска, дадена му от кандидат-депутат

Скандал в Референдум: Мангъров изхвърли на земята маска, дадена му от кандидат-депутат

Скандал избухна в студиото на „Референдум“ по БНТ по време на предизборен дебат в който участваха доц. Атанас Мангъров (АБВ), Антоанета Цонева (Демократична България), Георги Табаков (“Изправи се! Мутри вън!”).

Всичко започна след въпроса на водещата за икономиката и хората.

“Тук има представители на партии, които, ако влязат в парламента, ще продължат да дават още от същото. Най-добре хората да бъдат оставени да работят и всички мерки, които са нелепи и безсмислени, да бъдат премахнати”, каза Атанас Мангъров.

Как така тези мерки са нелепи и безсмислени, при положение че основната им цел е да съхранят работни места, прекъсна го Цонева. Не мога да приема подобна оценка, още повече от човек, който участваше толкова активно в цялата инфодемия в заблудата и объркването на българските граждани, каза тя.

Цонева занесе на банката на инфекциониста дезинфектант и маска, сложени прилежно в прозрачен плик, тъй като ходел от шест месеца с една и съща маска (около 22 м. във видеото).

Мангъров поизбухна и избута с ръка на земята плика с маската и шишенцето с дезинфектант. Той започна да повтаря тезата си, че в страните, които са най-затворени и най-дезинфекцирани, имат най-много случаи.

Доцент Мангъров пие кафе с премиера и го съветва по начин, от който вече виждаме резултатите, отговори му Цонева.

Носенето на маските е безсмислено, каза Мангъров.

Това е лъжа разпространявана в национален ефир, заяви Цонева и добави, че никога няма да приеме поведението на Мангъров.

Доцентът след това включи на тема, която многократно засягаше по време на предаването, че никой от БСП не иска да иде на дебат с него. По темата за екологията инфекционистът нарече Зелената сделка на ЕС „химера“.

Имаме 3 млрд. завити в найлони, това е нещо, което да свършим, каза Мангъров за АЕЦ “Белене”.

Доцент Мангъров пак е срещу целия свят и цялата наука, каза в отговор Антоанета Цонева.

До края на дебата температура и подвикванията понамаляха.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.