След обаждане от Путин: Радев маха Петков и прави бензина 1,5 лв. за литър!

След обаждане от Путин: Радев маха Петков и прави бензина 1,5 лв. за литър!
Владимир Путин има специален план за отстраняването на България от ЕС!
По-евтино гориво при излизане от ЕС

Руският президент Владимир Путин и целият екип около него имат интересен план за разбиването на Европейския съюз. За целта ще бъде използвана отстъпката „Газофлот“, пише Zona45.eu.

Този трик бе използван вече за Украйна преди десетина години. Тогава Русия намали цената на природния газ, който доставя, с 30%, а в замяна се договори да ползва базите си в Крим до 2042 г.

Тази сделка накара тогавашният президент на Украйна Виктор Янукович да стопира влизането в ЕС и да пренасочи страната към Евразия. В резултат американците му спретнаха преврат и сложиха марионетката Зеленски, а Украйна пое изцяло към Европа.

Сега Путин е решен да направи същото с всяка държава, която напусне ЕС. Той вече е официализирал отстъпката „Газофлот“ като точка в закона, според която държавите извън ЕС ще имат преференциални цени на гориво.

Именно това чака и България, ако напусне ЕС. В момента цената на безнина е около 3 лв. за литър. Ако се разделим със Запада, ще падне на 2 лв., а при смяната на сегашната проамериканска власт с проруска може да падне дори до 1,5 лв. на литър.

Дори има информации, че представители на Путин вече са говорили с президента Румен Радев и са му отправили именно това предложение. Ако свали кабинета „Петков“ и сложи премиер, който задвижи излизането от ЕС, ще се намали значително цената на горивото у нас.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.