Стефан Янев изригна: НАТО, вън от България! Нашият интерес не е срещу Русия

Стефан Янев изригна: НАТО, вън от България! Нашият интерес не е срещу Русия
Стефан Янев няма да позволи на НАТО да си развява байряка у нас!

Военният министър на Република България Стефан Янев разби на парчета намерението на НАТО да се установи по-трайно в нашата страна.

Той категорично забрани на военната организация да поставя допълнителни военни бази у нас, писа Actualno.com.

Интерес обаче буди самият коментар на Янев по темата. Той не просто не иска да застрашава България с бази на НАТО, но и не иска да има проблеми с Русия. Според него България няма интерес да бъде враг на Русия, въпреки че е партньор на САЩ.

“Допълнителни военни бази в България не са в интерес на България. Нямаме полза да бъдем територия, която да воюва срещу Русия. Това никога не е било наша цел и национален интерес.”, обясни решението си министърът на отбраната.

Стефан Янев отряза НАТО

По този начин Стефан Янев остави 1500 американски войници извън България. Точно толкова трябваше да пристигнат на работа у нас, ако бяха построени още американски бази в страната ни.

Припомняме, че до момента такива бази са 4 на брой. Те бяха построени с подписа на президента Георги Първанов преди 15 години.

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.