Стоян Мирчев: Стремежът на тази мафия е да оцелеят до изборите, за да ги фалшифицират

Стоян Мирчев: Стремежът на тази мафия е да оцелеят до изборите, за да ги фалшифицират

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е поръчител на проекта на ГЕРБ за псевдоконституция, като целта е главният прокурор да е неконтролируем и да бъде използван като бухалка.

Стремежът на тази мафия е да оцелеят до изборите, за да ги фалшифицират.

Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия народният представител Стоян Мирчев от БСП, пише „Флагман“.

„Това е един неграмотен опит за диверсия. Стремят се да отклонят вниманието, вместо да има оставки. Бойко Борисов се опитва да оцелее. Важно е да защитим държавата от едни мутри“, добави червеният депутат.

„Не може въобще да говорим за нова Конституция. Вчера излезе поредното социологическо проучване, според което Бойко Борисов има 20% доверие, а президентът – 49%. Премиерът се опитва да спечели време. Панически го е страх от служебен кабинет и от това да се проведат честни избори“, коментира Мирчев.

„Една хунта се опитва да унищожи и последните демократични принципи. Нека не ги наричаме вече власт, а мафия“, призова той.

Източник: Petel.bg

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.