Страхил Ангелов БРУТАЛНО: ИСТИНАТА за Киро Петков кр€т€н@ и Лена от парапета. Защо Асен Василев и Спецов още са на свобода

Страхил Ангелов БРУТАЛНО: ИСТИНАТА за Киро Петков кр€т€н@ и Лена от парапета. Защо Асен Василев и Спецов още са на свобода

Служебният кабинет на Главчев бил “провокация” към ПП!

Това обясни Лена от парапета в партийната телевизия на “добрите сили” БТВ.

А това, че сте напълнили Митниците с контрабандисти и главния ви секретар на МВР им е ортак не е ли “провокация” към цялото общество?

За мен е една огромна провокация това, че хора като тази въобще имат достъп и отношение към държавата ми! Нагли, прости и абсолютно безотговорни хора с нулеви познания, но с огромно самочувствие.

Кирил Петков кретена и безумните му брътвежи не са ли провокация? Записът от съвещанието на т.нар. им партия и нейното ръководство, който всички изслушахме не е ли тежка провокация спред Лена парапетаджийката?

Това което сътвориха с Конституцията ми в изблик на властолюбие какво беше – провокация естествено!

Разчитали са, че ще успеят да наложат своите партизани на позициите, които са записали като възможни за излъчването на служебен премиер в основния закон на страната и са планирали да си управляват и да си провеждат избори с машинките на съдружника си от Сиела Норма! Е не стана и слава Богу!

Опитите им да забранят Националния ни празник и начина, по който поругаха знамето ни на Рожен не е ли провокация? Това, че пуснаха в църквата ми българофоб да опява патриарха ми на гръцки, а до него да стои непоканен украински самозванец не е ли провокация?

Лъжеакадемика, когото сложиха за премиер си позволи публично да обяви, че България и нейната икономика не го интересува – още една провокация!

Това, че нарязаха един паметник с флекс абсолютно незаконно и го захвърлиха в калта в покрайнините на София и сега в центъра на столицата ми остана една язва с някакво ръждясало скеле и ограда не беше ли провокация – беше естествено!

Коледната им торта за изроди гарнирана с отрязани детски крачета и глави провокация ли е, или не е?

Фактът, че един министър и семейството му месеци наред се движат с държавна охрана, защото съпредседателят на коалицията мандатоносител го заплашва и го търси да го бие сигурно си е съвсем в реда на нещата и не е провокация, така ли?

Списъкът е безкраен!

Всеки ден и час от съществуването на идиотското им правителство беше провокация, както и самото му избиране!

Присъствието на тази дехуманизирана девиантна паплач в публичното пространство е една мащабна ПРОВОКАЦИЯ за всички останали нормални хора! Това трябва неуморно да се припомня, за да не се допуска тази шайка никога повече до властта и политиката като цяло. Безочието им е безгранично и те утре могат да се появят пред народа преродени и пак да започнат да го плакнат с хладка вода, обяснявайки, че се борят срещу мафията, с която до вчера си седяха в скутовете и посръбваха мазно турско кафенце!

Тези моментално трябва да изчезнат от живота ни и да приключат политическата си кариера с по няколко обвинения! Това очаква българския народ – възмездие!

Певръщат демокрацията в идиокрация!

И лично за мен е провокация, че Спецов и Асен Василев все още са на свобода!

Strahil Angelov

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.