С България шега не бива! Румен Радев съди Нидерландия, че границата ни се минавала срещу 50 евро

С България шега не бива! Румен Радев съди Нидерландия, че границата ни се минавала срещу 50 евро
Румен Радев е бесен на нидерландците и смята да ги попари жестоко!

Скандалът с Шенген

Румен Радев в момента е най-обсъжданият българин в Нидерландия. Президентът на България шокира цяла Европа с изявлението си против нидерландската държава, която спира нашата страна за Шенген.

Премиерът Марк Рюте заяви, че няма да пусне в Шенген държава, чиито граници се минават срещу 50 евро. По този начин искаше да подчертае голямата корупция у нас.

Думите му обаче сериозно обидиха ген. Радев, който ги определи за цинизъм. Затова държавният ни глава има намерение да заведе дело за клевета срещу Рюте. Все още не е ясно дали досъдебното производство ще бъде образувано не само срещу премиера, но и срещу цялата държава Нидерландия, тъй като той си позволи да говори от името на всички.
Advertisement

В същото време главният ни прокурор Иван Гешев, вместо да възнегодува срещу нападките от чужбина, той покорно заяви, че ще провери лично дали границата е минавана срещу 50 евро.

Президентът Радев е категорично против позицията на Рюте, тъй като счита, че порочният модел „Борисов“ вече е минало за страната ни. Той е на мнение, че служебното правителство се справя отлично и оценката на Нидерландия е несправедлива.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.