Теди Кацарова откровено – за тренировките и добрата форма

Певицата Теди Кацарова успява да постигне завидни резултати с тренировки и специален хранителен режим, въпреки че има здравословни проблеми.

“Теди доказва, че влизането в зала не е само за хора, които искат да направят мускули, но и за хора, които са заети и искат да влязат във форма в максимално кратък период от време”, посочи фитнес инструкторът й Владислав Хаджипеев в ефира на Bulgaria ON AIR.

Кацарова сподели, че всеки път прави различни тренировки, които са съобразени с нейните физически нужди.

“Ям нещата, които винаги съм обичала, но спазваме 1400 калории. Целта е освен да съм здрава, да се чувствам комфортно”, обясни изпълнителката.

Инициатива Get in Shape се провежда за втори път. Тази година в нея се включва и Теди Кацарова. Идеята е известни личности да се включат в нея, да тренират, да покажат резултати и да докажат колко е важно правилното спортуване.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.