“Това е възможно само в България!” – Това, което ще прочетете и видите, няма да бъде показано и отразено в нито една медия! Защо ли?

"Това е възможно само в България!" – Това, което ще прочетете и видите, няма да бъде показано и отразено в нито една медия! Защо ли?

Настъпи времето и за нашето забавление, а то е много истинско след парламентарни избори.

Това, което ще прочетете и видите, няма да бъде показано и отразено в нито една медия! Защо ли? Защото няма друга държава в света, в която избирателите да са повече от самото население! Мое задължение е, като свободен журналист, да дам публичност на тази информация. Често приятели във Фейсбук се сърдят, че не отговарям на въпросите им. Това мълчание от моя страна е съзнателно и умишлено.

В разследващата журналистика е много важно да проявиш търпение и да не се поддаваш на сензацията, която е присъща за мисирките и жълтите медии, за да разкриеш истината.

От днес започвам рубриката – “Това е възможно само в България!”.

Да започваме, а вие четете внимателно! За да ви бъде лесно ще публикувам снимки, в които важната информация е заградена с червени правоъгълници.

В рамките само на шест месеца в България се проведоха два пъти предсрочни парламентарни избори. Между двете дати 2-ри октомври 2022 г. и 2-ри април 2023 г. се случи едно изключително важно събитие!

Какво е това важно събитие?

Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение

Събитието е, че на 3-ти октомври 2022 г., ден след провеждането на предсрочните парламентарни избори, НСИ обяви резултатите от преброяването на населението на България. Официално бе обявено, че населението на България е намаляло с цели 844 781 души и към 7-ми септември 2021 г. е наброявало 6 519 789 души! В това число влизат и около 1 200 000 (един милион и двеста хиляди деца) без право на гласуване.

Внимавайте! Започват чудесата!

Може да бъде изображение с карта

От официално публикуваната информация на сайта на ЦИК става ясно, че броят на избирателите е по-голям от броя на населението с 83 201 души и съставлява 6 602 990 души. Това означава, че или са внасяни избиратели от чужбина или са гласували мъртвите от онзи свят. Отбелязвам, че в числото на избирателите не влизат отнези около 1 200 000 деца без право на гласуване!

Може да бъде изображение с карта

Ситуацията от проведените на 2-ри април 2023 година можеше спокойно да се приеме като първоаприлска шега в чест на един партиен вожд, който е роден на 1-ви април, ако не беше отчайващо гнусно.

От официално публикуваната информация на сайта на ЦИК виждаме, че броят на избирателите е 6 594 593 души или с 74 804 души повече от броя на населението по официални данни на НСИ, въпреки, че само през 2022 година броя на починалите граждани с избирателни права е над 110 хиляди души. Тук отново отбелязвам, че в числото на избирателите не влизат онези около 1 200 000 деца без право да гласуват!

Простичко казано и на тези избори партиите са прибегнали до услугите на починалите, които са дошли от оня свят, за да гласуват за доларейкин и сие!

В следващата рубрика ще ви покажа как откровени войнолюбци и заклети евроатлантици гласуваха за доларейкин и увеличиха резултата му с още над сто хиляди гласа и му осигуриха многомилионна субсидия!

Бъдете здрави и не забравяйте, че забавлението предстои!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.