Учителка в частно школо се разболя с К-19, зарази близките си, не издържа и напусна – ето какво разкри

Учителка в частно школо се разболя с К-19, зарази близките си, не издържа и напусна – ето какво разкри
Учителка в частно училище се разболя от коронавирус и зарази близките си вкъщи.

Тя твърди, че в учебното заведение умишлено се прикривали случаи на болки от COVID-19. След месец на изолации, тя е взела своето решение. Ето какво споделя учителката в социалните мрежи:

След положителен Covid тест, средно тежко протичане на заболяването при мен, 28 дни в болничен, заразяване на децата и родителите ми, единият от които на легло заради мен, най- накрая се осмелих да подам молба за напускане. Разочарована съм от ръководството на училището, в което работя.

Скриха от нас, че има болни учители и деца. В документите фигурираме само 4 болни от Covid колеги, останалите 10 са с положителен тест, но с „други вирусни инфекции“. Контактни и болни ученици продължиха да посещават училище.

Когато аз се разболях, не карантинираха класа ми. Впоследствие се откриха и болни ученици. Директорката на училището преподава на моя син и много пъти му е правила забележки, че носи маска и го е карала да я свали, защото „тук е безопасно и болни няма“. Училището е частно, собствениците са категорично против онлайн обучение.

Не издържах повече на тези гаври с учителите.

Заради тяхното безхаберие се разболяват хора. Можеше да изгубим и човешки животи.. / Глас БГ

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.