Цвета Краянчева спира микрофона на всеки, който само спомене Борисов…

Цвета Краянчева спира микрофона на всеки, който само спомене Борисов…
Председателстващата събранието Цвета Караянчева спира микрофоните на депутатите от БСП, които искат да дойдат Борисов и Фандъкова да отговорят на простичкия въпрос – кой е виновен за смъртта на детето, убито от крадци на ток.

Не ми се иска да цитирам Мустафа Карадайъ за опасността, която пръска наоколо словосъчетанието, станало емблема на тази госпожа. Не мога да повярвам обаче, на това, което виждам в пленарна зала.

Цвета Краянчева спира микрофона на всеки, който само спомене Борисов… Разядосана, леко чорлава влиза в недопустими пререкания с депутати от БСП и им спира микрофона и говори тя как иска писмено предложение от опозицията, иначе няма да го подложи на глусване в пленарна зала.

Ирена Анастасова, бивш директор на училище, я сложи на място. Цвета само на нея не спря микрофона.

Не знам дали етносът, от който произхожда детето, и който под строй гласува за Фандъкова на последните местни избори, със същата лекота ще посегне и на 4 април към ония 50 лева, с които им купуваха гласовете на местните избори. Не знам.

Нора Стоичкова

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.