1023 кандидат-студенти са на изпит по математика II в СУ

1023 кандидат-студенти са на изпит по математика II в СУ

Снимка: БГНЕС, архив

1023 кандидат-студенти са на изпит по математика II в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, съобщиха от учебното заведение

При спазване на противоепидемичните мерки точно в 9.00 ч. в аудитория 272 в Ректората на Софийския университет започна конкурсният изпит. Кандидат-студент изтегли тема № 3.

Темата бе изтеглена в присъствието на заместник-ректора на Софийския университет доц. Анета Антонова, декана на Факултета по математика и информатика доц. Първан Първанов, декана на Физическия факултет проф. Георги Райновски, заместник-декана на Стопанския факултет доц. Тодор Ялъмов и на председателя на изпитната комисия доц. Веселин Гушев от Факултета по математика и информатика.

Доц. Първанов пожела на кандидатите успех, а не късмет, защото в математиката по-важен е успехът, а късметът е случайна величина, на която не може да се разчита.

“Знам, че ви е било трудно, че нямате шанс, както вашите предшественици да се явите на четири изпита, но ви пожелавам да покажете знанията си и да отговорите на очакванията на вашите родители и на вашите учители“, каза още доц. Първанов и призова кандидатите да запазят спокойствие и увереност, за да успеят да покажат това, за което са се готвили.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.