Карбовски бесен на Асен Василев: Вържете го

Карбовски бесен на Асен Василев: Вържете го
Мартин Карбовски е бесен на днешното изказване на Асен Василев.

“Нагъл, по нагъл, Асен В.

Той ви съветва да си погледнете банковите сметки. Били сте забогатели. А вие погледнете колко струва един чай или една готова салата. Вижте Какво може да си купите за 5 лева. Задавихте ли се с печалбите си, както изтъква Асен?!

Другото име на Асен В. е “инфлация”. Истински левичар, вържете го. Поли Златарева се държи добре, но той… много хлъзгав, бе:((“, пише Карбовски.

По-рано Асен Василев заяви:

“Видяхме доста голямо повишаване на доходите. За първи път не сме последни по доходи в ЕС. Предпоследни сме.

Това не е голяма хвалба да си предпоследен от 27 държави, но все пак отлепихме от дъното.

Голямата ми гордост като финансов министър е, че тези инвестиции в човешкия капитал, в хората на страната, през образование, през здравеопазване, през доходи,

през примерно данъчния кредит за млади семейства, през безплатните учебници за децата в училище до 12-ти клас, през това да има помощи за първия учебен ден – всичко това помогна на младите семейства да имат повече деца.

Ако погледнете демографската картина миналата година, имаме 46 000 човека повече, които са дошли в България, отколкото са напуснали, един град се е заселил в България. Имаме 600 деца повече от предишната година.”

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.