Вижте какво публикува Николай Цонев

Вижте какво публикува Николай Цонев
Приятели, много, много ви моля, забравете чувствата и емоциите си към личности и партии от миналото!

Нали сме патриоти! Да защитим демокрацията, утре на вас ще ви се случи същото, което ми скроиха на мен! Бъдете мъдри! Вярвайте ми.

Доказал съм се във времето с моите качества и действия. Знам че за много от вас, включването ми в листата на партия „Алианс за права и свободи“ се приема като предателство, но не е така. ЗЛОТО ОТ ДПС ВЕЧЕ СИ ТРЪГНА.

Аз продължавам да изповядвам същите си убеждения и принципи, както преди. В това може да сте сигурни.

Забравихте ли как висяхме по площадите, през 2020 година? Забравихте ли колко усилия положихме да премахнем от властта Бойко Борисов и Гешев?

И…сега какво се случва? 2020 година бяхме против Герб и след това Сглобката отново направи правителство с Герб.

На хората и на мен ми омръзна да виждам как политиците ни лъжат нагло в очите и е крайно време да започнат да изпълняват обещанията си.

Не ме винете за избора, който съм направил. Вярвайте, че в листата има много експертни и компетентни колеги, с които да се борим, срещу лъжците на народа.

Да, аз симпатизирам на Ахмед Доган. Аз съм либерал и той е либерал. Заедно можем да направим много и да променим нагласите на избирателите.

Да върнат доверието си в Народното събрание, чрез изпълняване на обещания и живот в по-добри условия. Българите го заслужаваме! Стига сме търпели. Не ви ли писна, защото на мен ми писна!

Изборът ми е само и единствено за доброто на всички българи. Ще го докажа. Само ме подкрепете.

Номер 13/101 в 16-ти МИР Пловдив-град.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.