Уволнената Гена Трайкова към Борисов: Затвор или куршум в главата, ти избираш!

Уволнената Гена Трайкова към Борисов: Затвор или куршум в главата, ти избираш!
Гена Трайкова е бясна от своето уволнение и се заканва да отмъсти на Бойко Борисов!

Още една журналистическа глава падна и тя е отново на журналист, който е против статуквото и Бойко Борисов. Става въпрос за Гена Трайкова, която само преди дни изгуби работата си в bTV.

Трайкова, която в продължение на 6 години заемаше шефски пост в Новините, се е върнала от отпуск след празниците и веднага й съобщили новината, че трябва да освободи мястото си. Тя е поредната жертва на новите собственици на медията.

В Би Ти Ви се правят множество промени, но прави впечатление, че се уволняват само журналисти, които не изпълняват поръчките на Бойко Борисов.

Преди месец работата си изгуби и Венелин Петков, който също през годините се стараеше да отразява обективно политическата обстановка у нас. Подобно на Петков, и Гена Трайкова се зарича да си отмъсти, защото е убедена, че уволнението й е политическо и идва директно от Бойко Борисов. Русокосата новинарка има доста информация срещу премиера, която е трупала през годините и сега ще я пусне в експлоатация,

Според Трайкова Борисов има прекалено много грехове, които могат да го изпратят незабавно в затвора. Доста хора могат да свидетелстват срещу него, но все още не го правят, защото, докато той е държавата, никой няма да ги чуе, понеже съдебната система е в зависимост от изпълнителната власт. Затова журналистката е убедена, че Борисов трябва да падне от власт на всяка цена на 4 април. Само така той ще стане уязвим и ще може да бъде съден.

„Ако изгуби изборите, затворът ще е най-малкият му проблем. Има много хора, които само чакат да му теглят куршума.“ – отсича Гена Трайкова.

Капката, която преляла чашата на търпението на Борисов, който отдавна искал да разкара Венелин Петков и Гена Трайкова от пътя си, дошла през есента на 2019 г., когато двамата провели кампания срещу Йорданка Фандъкова на местните избори в София, писа Tribune.bg. По този начин ГЕРБ без малко да изгуби столицата, с което щеше да сдаде властта.

Тогава Бойко Борисов отсякъл пред свои доверени хора, че трябва да се направи всичко възможно да се „усвои“ bTV, както се получи с Нова телевизия. Днес точно това се случва.

Трайкова никога не е симпатизирала на Борисов. Още когато била начинаещ новинар в БТВ, а той главен секретар на МВР, блондинката разправяла пред близките си, че не е виждала по-глупав човек.

Днес обаче Бойко Борисов е премиер, а тя е безработна. След 20 години в БТВ Гена Трайкова ще трябва да си търси нова работа.

За разлика от Венелин Петков обаче, Гена Трайкова знае как да си търси интереса. Тя напуска БТВ с пари за цял един апартамент. Телевизията ще й изплати обезщетение в размер на 10 заплати, което прави около 100 000 лв.

Журналистката смята да вложи част от тези пари в кампания срещу Борисов и екипа му, за да бъде свален от власт. Тя е решена на всичко, само и само статуквото да бъде разцепено и да има някаква промяна на политическата сцена у нас, а с това да се промени към по-добро и живота на българина.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.