Николаев се възмути: От приказки за магистрали до тук ни дойде, накрая пътуваш 7 часа до морето

Николаев се възмути: От приказки за магистрали до тук ни дойде, накрая пътуваш 7 часа до морето
Водещият на сутрешния блок на „Нова телевизия“ Виктор Николаев се възмути от петъчното задръстване на автомагистрала „Тракия“.

Тази сутрин той коментира засиления трафик по празниците и заяви:

„Карайте внимателно, опитайте се да изберете по-добро време за път. Знаете ада, който мнозина преживяха в събота – 7 часа пътуване до морето. При положение, че от приказки за магистрали дотук ни беше дошло, накрая 7 часа на магистрала“, каза водещият.

Припомняме, че от два дни насам заваляха оплаквания в социалните мрежи от задръствания, основно по магистрала „Тракия”.

Някои са пътували по 7 часа до Стара Загора и т. н. Снимки на колони от автомобили из социалните мрежи, бой и саморазправа между шофьори на пътя…

Видео, разпространено в социалните мрежи, показва силова разправия между шофьори при задръстването на магистрала „Тракия“на 30 април 2021 г. Мъжът в средата рита фарове и мигачи на колата на мъжа вляво.

Е, какво излезе – като има вече магистрала, пак задръствания, пак бавно пътуване, пак нерви. Що така?

Много са причините за задръстванията – ремонти, катастрофи, режим на пускане и спиране на камиони, липсата на адекватна информация.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.