Bloomberg TV Bulgaria с номинация за „Любимите марки“

Bloomberg TV Bulgaria с номинация за „Любимите марки“

Bloomberg TV Bulgaria е сред номинираните в класацията „Любимите марки“ в категория „Телевизия“. За 12-ти път класацията дава възможност на потребителите да посочат брандовете, на които имат най-голямо доверие.

Още по темата

18 юни 2020 15:10

Единствената бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria успя да се наложи като предпочитан източник на информация от българския и световния бизнес и икономика. За близо 5-те години на българския телевизионен пазар медията спечели редица награди, последната от които на Българската асоциация по информационни технологии в категория „Журналистически принос“.

В класацията „Любимите марки“ потребителите могат да гласуват до 26 юни в общо 36 категории на адрес www.mylovemarks.eu. Конкурсът преминава през няколко етапа. През първия потребителите ще отличат шестте най-предпочитани компании във всеки отрасъл, а през втория ще бъдат откроени трите най-любими марки. В последния етап ще бъдат определени победителите.

„Любимите марки“ е единствената онлайн потребителска класация, която дава възможност на крайните потребители да оценят любимите си марки. Тя се провежда за 12-та поредна година, като във всяко издание се включват между 20 000 и 40 000 потребители.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.