Безредици в Ливърпул, настана хаос след титлата

Безредици в Ливърпул, настана хаос след титлата

Снимка: БГНЕС

По време на среднощня хаос в Ливърпул един човек е наръган с нож, а десетки други са ранени. Хаосът настана след първата шампионска титла на „червените“ за последните 30 години.

Властите в града дадоха разрешение на полицията да арестува фенове на тима, които предизвикват безредици. Една от историческите сгради е била подпалена, след като в нея е попаднала бомбичка. 

Още по темата

26 юни 2020 08:07

7

Мирно и без проблеми протичаха празненствата по улиците на Ливърпул, но през нощта са избухнали безредици по крайбрежните улици. Много хора са наранени.

Подпалената сграда е един от символите на града. Известна е като Сградата с птицата ливър. Митичното същество е част от герба на града и присъства в емблемата на футболния отбор Ливърпул.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.