Богомил Бонев: Петков е враг на България, Борисов действаше като натегач на кукловодите

Богомил Бонев: Петков е враг на България, Борисов действаше като натегач на кукловодите

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в социалната мрежа на събитията от политическия живот- падане на ветото за РСМ, трусовете в коалицията, действията на част от политическите лидери.

В поста си Бонев казва, че Кирил Петков не е национален предател заради Македония. Той е враг на България. И продължава така:

“Предател е този, който знае историята, знае чувствата на българския народ към тази измислена държава с този измислен език, но ги пренебрегва, за да получи нещо.

Кирил Петков не знае историята, не му пука за чувствата на българите, за историческата памет към жертвите, за националната обида. Той даже не си дава сметка, че това е национален въпрос от два века.

Киро действа като еничар. Еничарите не са предатели. Те са врагове.

Прекарал е по-голямата част от живота си извън България, няма нищо българско в него, не му пука даже за Конституцията, камо ли за някакъв си там език. Еничарите фактически са престанали да са Българи.

За разлика от предателите, които все пак са гузни, еничарите са убедени и мотивирани марионетки. В случая не на турския султан, а на еврократите.

България беше победена от вътрешен враг, отгледан и възпитан навън. Както еврократите не можеха да разберат какъв ни е проблемът с Македония, така и марионетката им Киро не разбра.

В този ред на мисли бих посъветвал Борисов да се скрие в миша дупка. Защото той действаше като натегач на кукловодите, но от позицията на класически предател. За да получи нещо. Липсата на образование не го извинява“.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.