Васил Найденов: За кого да гласувам?! Всички са подлоги, които изкуствено надуват цените!

Васил Найденов: За кого да гласувам?! Всички са подлоги, които изкуствено надуват цените!
Васил Найденов е омерзен от всички политици, не знае дали ще гласува!

Големият ни певец Васил Найденов показа, че не се вълнува само от музика, но и от заобикалящата ни реалност, в която живее и самият той.

Макар приходите му да са далеч от тези на средния българин.

Васко Кеца обаче следи живо политиката и не крие отвращението си от разиграващото се у нас вече втора година.

Признава обаче, че не знае дали изобщо ще гласува на поредните избори на 2 април.
Advertisement

Васил Найденов заклейми всички т.нар. политици

„За кого да гласувам, за какво да гласувам?! За всички онези подлоги, родоотстъпници и безбожници, които вкараха държавата там, където никой досега не е успявал – в девета глуха!

Които нарочно и изкуствено вдигат цените и то ежедневно, а хората се чудят как да разпределят все по-мижавите си доходи така, че да не останат гладни.

Ами хората, които трябва всеки месец да си купуват лекарства, за тях какво ще кажат?!

Оставени са на самотек. И това се отнася за всички, които се титуловат политици в момента, абсолютно всички. Няма партии, няма цветове – едни и същи са маскари всичките“, гневи се публично Васил Найденов.

И споделя, че му се плаче – и от радост, но и от болка, когато види на своите концерти възрастни хора. „Защото знам какво им е коствало на тези хора да дойдат. Знам, че за да си купят билет, са отделили от залъка си и им благодаря от все сърце!“, казва Найденов.

А за другите – онези горе, не иска и да говори повече. Вярва, че някой ден нещата за България ще се оправят и ще дръпнем нагоре, но няма идея кога ще настъпи този момент.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.