Наглите посягат на светините “Александър Невски“, Шипка и 3 март веднага след Нова година

Това са следващите цели на Сглобката и на някоя си тьота Галя от Посолството.

ПСА е само началото. В ход е мащабен план за дерусификация на обществото. Според бившите комунисти и днешни свирепи либерали от ПП и ДБ всичко руско в България трябва да бъде сринато със земята, махнато и сменено с друго.

Забележете. Не всичко съветско, а всичко руско. Новите либерални еничари от зловещата Сглобка искали да трупат точки пред Посолството.

ФБ групи вече тестват нагласите да се бутат още български паметници заради руско участие в тях.

Оттам обаче си дават сметка, че местните крадци ги качват на шейната и им казали да забавят темпото. САЩ знаят, че в България екстремните либерални идеи трудно ще пробият, както и омразата към Русия.

Денков и малоумният Киро били подкокоросвани от кръга Капитал веднага след Нова година да натиснат БПЦ и Светия Синод да сменят името на храма Александър Невски на нещо друго. Предложили на синодалните старци да избират между Свети свети Кирил и Методий или Свети Иван Рилски.

Затова бил и ажиотажът с Руската църква Свети Николай и махането на 3 март като национален празник ужким през Конституцията.

Засега Сглобката следи и ослушва за обществените реакции и се готви за нова инвазия с флекса и багерите.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.