Възрастните хора, умират от глад и студ, докато управляващите си договарят безплатни суджуци!

Възрастните хора, умират от глад и студ, докато управляващите си договарят безплатни суджуци!
И все пак – четири тона суджук! За Премиера-Слънце, както се твърди.

Две новини – четири тона суджук за премиера и двама възрастни българи, умрели от ГЛАД в 21 век в европейска държава!

Разбирам от публикациите в пресата, че бившият депутат Живко Мартинов, вече известен сред материала като Живко Суджука, ВСЕ ОЩЕ Е ЧЛЕН НА ГЕРБ. Няма значение, че е обвиняем, че са изнесени данни за натиск и принуждаване на свидетели да се откажат от показанията си. Все пак е виден наш кадър, а и четири тона суджук са си четири тона суджук. Що ядене и трапези е това!

Какво толкова е станало? Нито от позицията на ГЕРБ, нито от „разкаянието“ на въпросния посредник може да се забележи някакво съжаление или действия. По-скоро възмущение, че някой си е позволил да каже истината за корупцията.

Бившият депутат си е на свобода, без значение от обвиненията за рекет и корупция и данни за натиск върху свидетели. За него, разбира се, арести и белезници няма.

И все пак – четири тона? На материала му бледнее фантазията какво плюскане ще бъде от страна на получателите на придобивката. Или пък са подготвяли някакви партийни банкети? Че ако Премиерът-Слънце изяде толкова вредно месо, отиде! А и той колко пъти набляга колко е вредна сланината и по принцип месото. Той затова се жертва, за народа си, той да понесе вредата от нездравословните продукти.

На този фон няма как да не се сетя за възрастните хора, умрели от ГЛАД и студ. Докато управляващите си договарят безплатни суджуци! Ами да им приседнат дано всички придобивки, за които са крали и рекетирали!

Интересно е как партията смята, че Живко Суджука все още е ценен кадър, който не подлежи на изключване, без значение от нечувания скандал и подигравки. Или може би си го пази за „резервната“ скамейка. Защото за разлика от политическите им опоненти, в ГЕРБ всичко се прощава с благосклонно око, стига да е било в интерес на партията и лично на Вожда. И тези хора ни управляват!

Срамът е състояние на почтения човек! Цървулите съвест и срам нямат. А само възмущение, че са ги хванали! / Елена Гунчева, Фейсбук

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.