Все по-трудно ми става да обяснявам, че депутатите в миналото ни и днешните са за таковане

Все по-трудно ми става да обяснявам, че депутатите в миналото ни и днешните са за таковане
Все по-трудно ми става да обяснявам на глухи хора, че депутатите в миналото ни и днешните са за таковане.

И хич не се шегувам за таковането, защото няма друг начин по който да се променят нещата.

Не на биологичното разннообразие от президенти, премиери, министри, магистрати, олигарси и техните производни зависят законите в тази страна.

Какво и как ще се отнасят банките с вас, полицаите, държавната и общинска администрация, самите политици, грабливите енергодружества, изнудвачите рекетьори по събирания на какво ли не, лекарите, дори държавните и общински данъци и такси, невижданите в света степени на лихварство които се прилагат у нас от банки и държавни структури – всичко това са последствия от гласувани решения на депутатите.

От тях следват законите и поднормативната уредба. Всички останали са само палачи във веригата, но те са упълномощени директно от депутатите! Повтараям – от депутатите!

Затова си насочете вниманието в правилната посока – депутатите правят живота ни ад. Те са тези, които узаконяват случващото се по брега на Черно море, те създават условията да бъдем ограбвани и изнудвани от банкови лихварски кооперативи, не създават условията и определят качеството ни на живота. Те – депутатите!

Език на омразата ли е това? Не, господа. Това е цялата гола истина, която нямаме право да изговаряме, защото ще бъдем подпечатани с черен печат.

Депутати са – душа дават, но не свойта душа братя, а душата на народа. Изходът и решението го знаете всички, сигурен съм, но ви е страх и не разбирате, че злото се храни с вашия страх.

А правилата на играта, откакто свят светува ги определяте вие, не депутатите. Нито кралете, царете, императорите и падишаха.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.