В този запис аз не чух нито веднъж думите: Родина, България, Български Народ… Поради тази причина и всичко, което чух в този запис

В този запис аз не чух нито веднъж думите: Родина, България, Български Народ... Поради тази причина и всичко, което чух в този запис
Много хора искат да чуят моя коментар за записа, който пусна Радостин Василев.

Слушах го няколко пъти и днес искам да ви кажа какво не чух в този запис! Защото считам, че това е най-важно.

В този запис аз не чух нито веднъж думите: Родина, България, Български Народ, Образование, Здравеопазване, спряване с инфлация и високите цени, борба с бедността, достойни пенсии за достойни старини, високи доходи и стимули на семействата за спряване с демографската криза.

Нито веднъж не чух думите Суверенитет, Държавност, Просперитет, Мир, Деца и още много други, които ме интересуват не само мен, а цялото българско общество.

Поради тази причина и всичко, което чух в този запис, утре в 16,30 часа аз излизам пред президентството, за да вдигна юмрук и да изкрещя – Мутри, вън!

Утре всички заедно можем да вдигнем юмрук, като един народ и да изкрещим – МУТРИ, ВЪН!

Длъжни сме да го направим за България, за децата ни, за свободата!

Димитър Байрактаров

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.