Сашо Диков: Затворът чака Борисов и аз ще му отворя вратата!

Сашо Диков: Затворът чака Борисов и аз ще му отворя вратата!
Сашо Диков не може вече да диша Бойко Борисов и си мечтае за дните, в които България ще има ново управление!

Известният журналист Сашо Диков е сред най-големите критици на Бойко Борисов. Той вижда в премиера на България един безкрайно нагъл човек, който е за затвора.

Според Диков има толкова много следи от мръсните сделки, които Борисов е оставил, че само ако някой се заеме да го разследва, то лидерът на ГЕРБ моментално ще попадне зад решетките, писа Frognews.bg.

Главният прокурор Иван Гешев обаче отказва да разследва Борисов по реален начин, а само хвърля прах в очите на хората. Така например преди дни той напълно оневини премиера за компроматите със снимките и видеото от спалнята му, но в същото време мълчи за аудиозаписа, чиято автентичност бе доказана в САЩ.

Сашо Диков иска главата на Бойко Борисов

Сашо Диков обаче няма намерение да чака Гешев или когото и да било другиго. Той сам се е заел със задачата да свали Бойко Борисов от власт и дори разполага с доказателства за далаверите на премиера.

Очевидно обаче Диков все още не действа, тъй като не вярва, че българската прокуратура няма да замете поредния сигнал за корупция срещу властта. Затова журналистът търси други начини и скоро ще ги намери.

Сашо Диков, който наскоро стана дядо за втори път, е възмутен от ударите, които властта отправи срещу Васил Божков. Той намира за живо престъпление да ограбят по този начин един бизнес, да не говорим за личната колекция от артефакти на Черепа.

„Няма по-нагъл управник от Борисов. Ти да се хвалиш с един провал, това вече е прекалено. Защото автомагистрала „Европа“ е пълен провал, направиха само една трета, ами другите две трети? А в същото време той се хвали с проекта.“ – възмущава се Диков, писа bulpress.bg.

Бойко Борисов е обект на разследване и в европарламента след всичките сигнали за корупция, които Елена Йончева направи. По непотвърдена информация гръцки евродепутат има доказателства, че българският премиер е откраднал над 10 млрд. евро от еврофондовете.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.