Ген. Радев вдига нов юмрук! България ще празнува 24 май с нов премиер

Ген. Радев вдига нов юмрук! България ще празнува 24 май с нов премиер
Румен Радев прави нов държавен преврат и сменя властта до седмици!

Президентът на нашата мила родина Румен Радев и неговите „отрочета“ Кирил Петков и Асен Василев са в изключително обтегнати взаимоотношения и е въпрос на време всичко да ескалира по необратим начин. Всъщност път назад няма и до дни държавният глава ще свали това правителство.

Това разкри пред Fakti.bg социологът доц. Антоний Гълъбов. Той твърди, че съвсем скоро ще видим нов юмрук от президента, което означава нова война с властта, както беше през лятото на 2020 г.

Този юмрук най-вероятно ще дойде още този вторник (3 май). Тогава се планира мащабен протест срещу правителството в центъра на София, а очакванията са той да бъде подкрепен от Румен Радев.

Преди това, може би на 1 или 2 май, президентът официално ще свали доверието си от правителството. Така той публично ще се отрече от тези, които сам докара на власт, а именно „Продължаваме промяната“.

Румен Радев отново ще развее своя юмрук срещу властта

Ген. Радев е изключително разочарован от Кирил Петков и Асен Василев. На всичкото отгоре финансовият министър си позволи да го критикува публично, което още повече е ядосало президента, който не оставя подобни действия безнаказани.

Държавният глава е направо бесен на управляващите заради спирането на руския газ и той не го крие. Освен това не одобрява и намеренията, които имат Киро и Асен спрямо РСМ, тъй като те искат да свалят ветото на България.

Според запознати с обстановката на „Дондуков“ 2 Радев вече е започнал да осъзнава, че е докарал на власт истинско зло и за да спаси България и българския народ, трябва да подкрепи протестите срещу Петков и Василев.

По всяка вероятност предстоящите протест и излизане на БСП от управляващата коалиция заради доставките на оръжия в Украйна ще доведат до смяна на властта. Има твърде голяма вероятност на 24 май България да осъмне със служебен премиер, назначен от президента Румен Радев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.