Готовили са плувните басейни за летния сезон?

 Готовили са плувните басейни за летния сезон?

Снимка: БГНЕС

Плувните басейни отвориха врати за посетители при строги мерки за сигурност. Ще се измерва температурата на всички посетители, а разстоянието между шезлонгите ще бъде увеличено. Нивото на хлор във водата също ще бъде увеличено, предаде Нова тв. 

Румен Димитров е собственик и управител на плувен комплекс в София. Според него решението плувните комплекси да отворят е мъдро. В неговия комплекс има човек, който ще дезинфекцира местата за отдих след всеки клиент.  

Още по темата

16 май 2020 09:47

5

4 май 2020 17:09

12

„От тук нататък това ще бъде практика. Ние ще се стараем да съхраняваме спокойствието на нашите посетители. Отстоянието между шезлонгите е спрямо изискванията на националния щаб“, обясни Димитров.

Димитров изтъкна, че изискването за отстояние между чадърите да е 5 метра се спазва. Той е категоричен, че в неговия обект ще бъде завишено нивото на хлор във водата.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.