SLNG пуснаха новата си песен #Филм

Група SNLG пусна новата си песен #Филм. Видеото към песента включва кадри от онлйн концерт на музикантите, а текстът на парчето е меланхоличен и вглъбен.

“Песента е написана по-рано, но клипа направихме с кадри от един онлайн концерт. Получи се много добре и беше в момент, в който всички бяха стресирани. Решихме, че трябва да покажем, че артистите са на линия и се интересуват, а и да дадем надежда”, каза вокалистът на група SLNG Влади Михайлов в ефира на Bulgaria ON AIR и призна, че най-много им липсва контактът с публиката.

“Днес има среща в Софийската опера, на която ще се решава кои представления ще се играят през лятото. Надявам се да се върнем с “Клетниците”, “Mamma Mia”, “Фантомът на операта”, сподели музикантът, който играе и на сцената на Софийската опера и балет.

“Аlone Out There” е името на новата песен, която Влади записа с група Rewind. Moтото на парчето е “Ние сме нищо без тези, които обичаме”.

“Представих си, че в една такава ситуация би боляло умножено по много да си далеч от близките си. Пишат ни коментари, много харесват песента, явно много хора се припознаха”, сподели Михайлов.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.