Деми Ловато с изповед за дрогата и хранителните разстройства

Деми Ловато с изповед за дрогата и хранителните разстройства

Снимка: БГНЕС

Деми Ловато призна, че е взела свръхдоза хероин през лятото на 2018 г., тъй като тогава е била силно афектирана от хранителното разстройство, от което е страдала.

Звездата припадна в имението си през юли 2018 г. и после прекара няколко месеца в център за рехабилитация.

„Омръзна ми да се пребивам от тренировки и да спазвам строги диети. Смятах, че последните няколко години съм се лекувала от хранителното разстройство, а се оказа, че съм го развивала все повече.

Смятам, че когато има определени хора около теб, които ти казват, че трябва да изглеждаш по определен начин, това прави нещата още по-трудни. Аз бях в такава ситуация и просто се скапвах. Мисля, че това доведе до всичко, което ми се случи миналите години. Мислих, че съм се възстановила, а всъщност не е било така. Живях в този вид лъжа и се опитвах да кажа на света, че съм щастлива със себе си, когато всъщност не бях“, разкрива звездата в подкаста „Pretty Big Deal“.

Певицата посочи, че е тренирала постоянно и това много я е напрягало. Тя тренирала 6 дни в седмицата, понякога по 3 пъти на ден.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.