Денков ви пързаля! Да заблуждаваш цял един народ, чрез завистта на бедни срещу богати е недостойно за какъвто и да е политик

Денков ви пързаля! Да заблуждаваш цял един народ, чрез завистта на бедни срещу богати е недостойно за какъвто и да е политик
Да заблуждаваш цял един народ, чрез завистта на бедни срещу богати е недостойно за какъвто и да е политик, още повече за първият от тях.

Най-подпомагани в Европа са френските зърнопроизводители. Най-едрите печелят най-много. Дребните по-малко.

Защо малките не завиждат на едрите? Много просто. Данъчната система е тази, която осигурява социалната справедливост. По този начин, когато тракторите тръгнат на протест, няма малки, няма големи. Всички са солидарни.

В България изобщо не се говори за справедливост. Вместо справедливост се разпалва завист.

Поради това, не се плъзгайте по пързалката на Денков и компания! Да се обвиняват „зърнарите“ вместо истинските крадци е пълна демагогия. Цялото земеделие е застрашено.

Житните производители са най-мощното звено в борбата за оцеляване. Властта няма нужда от „борци“ срещу абсурдната си политика. Затова пуска в ход завистта срещу „забогателите зърнари“. Насърчителните помощи се решават в Брюксел.

Всички техни колеги от Европа получават субсидии. Цените на продукцията се решават на борсата. Сиреч от конкуренцията. Украинският внос не спазва правилата на тази именно конкуренция.

Относно техния висок стандарт на живот, не е завистта двигател за справедливост! ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА е тази, чиято роля е да омекоти социалните разлики.

Освен това държавата е тази, която пази земеделието си, чрез гарантирани минимални цени на стоките. В противен случай кой земеделец би ангажирал труд и собствени средства без гаранция за възвращаемост?

Освен видимото безхаберие на властта към най-жизнения стопански отрасъл, България има най-несправедливата данъчна система в Европа.

Плоският данък който облага с един и същ процент милионери и дълбае социалните разлики в българското общество. Да сте чули български политик да предлага реформирането му?

Божидар Чеков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.