Доверието към кабинета на сглобката е 20%. Жан Виденов си отиде с доверие от 27%, честито…

Доверието към кабинета на сглобката е 20%. Жан Виденов си отиде с доверие от 27%, честито…
“Алфа рисърч” е една от поръчковите агенции, обслужващи по традиция властта, но въпреки това дори тя регистрира безпрецедентна катастрофа в доверието на хората към управляващите.

В новото изследване на “Алфа” доверието към парламента е…8%.

Пак повтарям – 8. Такова чудо не е било и по Жан-Виденово време, когато гладните и бесни българи атакуваха с камъни сградата на НС.

Доверието към кабинета на сглобката е 20%. Жан Виденов си отива с доверие от 27%, честито…

Същевременно се забелязва рязък ръст с 10% на недоверието, което вече е 46%.

“Както премиерът, така и кабинетът са в неизгодната ситуация да се подкрепят само от симпатизантите на “Демократична България” и “Продължаваме промяната” (между 65% и 70% от тях), но не и от тези на участващата в управлението ГЕРБ (25% положителни при 39% отрицателни мнения за кабинета)”, отбелязва “Алфа”.

Това – на вниманието на Бойко Борисов. Дори и вашите хора, г-н Борисов, не крият негацията си към управляващата перверзия. Докога ли ще им издържат нервите?

Обобщавам – официално е признато, че ни управлява напълно нелегитимна, непредставителна власт, ползваща се с абсолютното НЕдоверие на широките електорални маси. Критично малцинство налага волята си над огромно мнозинство. Не знам откога това се нарича демокрация.

И въпреки това депутатите с рейтинг 8% днес и утре ще пипат и променят българската Конституция, за да се подмажат на едно посолство?! А ние го търпим…„

Не сме народ, не сме народ, а мърша!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.