Дончева: Да се стегнем и да довършим броенето, чувалите са отворени и сега вота се манипулира

Дончева: Да се стегнем и да довършим броенето, чувалите са отворени и сега вота се манипулира
ЦИК прие решение, което няма нищо общо със закона и ограничи прозрачността на броенето на гласовете. В момента се прави манипулация на вота.

Това каза в студиото на bTV лидерът на „Движение 21“ и кандидат за депутат на коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ Татяна Дончева.

„Да се стегнем и да довършим броенето“, призова Дончева останалите партии.

Тя разказа, че след големи усилия двама представители на коалицията са присъствали на броенето на гласовете и са показали в социалните мрежи отворени чували, което е знак за манипулация.

Дончева каза също, че българите са гледали как в САЩ се броят гласовете от изборите, но няма никаква прозрачност за това, което се случва у нас.

Лидерът на „Движение 21“ каза също, че доволна от резултата на „Изправи се! Мутри вън!“. Има категоричен знак, че се иска промяна, коментира тя.

„Има категоричен знак, че се очаква промяна. Дали тя е намерена в правилната посока – не съм сигурна“, коментира тя в „Тази сутрин“.

Дончева цитира думи на Андрей Райчев, с които е съгласна, а именно, че след царя хората започнаха да търсят някой като себе си.

„Има срив в ГЕРБ и за Бойко Борисов не е без значение може ли да състави правителство и може ли да похарчи парите, които се задават“, коментира още Татяна Дончева.

Тя бе категорична, че за „Изправи се! Мутри вън!“ няма формула кабинет на всяка цена. От коалицията не са готови на всякакви компромиси и напомни, че имат ясна програма, която включва реформаторска група, която да получи мандата.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.