Емануела разнищи Борисов: Бойко, бъди мъж, обади се на Путин и поръчай от руските ваксини!

Емануела разнищи Борисов: Бойко, бъди мъж, обади се на Путин и поръчай от руските ваксини!
Фолк певицата Емануела публикува изключително гневен пост в социалните мрежи, насочен към премиера Бойко Борисов.

Зеленооката изкусителка призова министър-председателя да се прояви като истински мъж и наистина да се обади на руския президент Владимир Путин и на китайския лидер Си Дзинпин и да поръча ваксини срещу коронавируса от Москва и от Пекин и така да осигури нужното количество анти-ковид препарати за българските граждани.

Тази сутрин Борисов отсече, че може да се обади и на Путин, и на китайския президент Си Дзинпин, и на китайския премиер Ли Къцян и да ги помоли да ни предоставят ваксини, но подобна стъпка би била според българския премиер срещу европейските правила.

Според Бойко Борисов в ЕС могат да се поставят само ваксини, одобрени от Европейската агенция по лекарствата, а руската „Спутник V“ не е получила разрешение за употреба в ЕС.

Това обаче не попречи на Унгария и Словакия – страни-членки на ЕС да купят няколко милиона от руската ваксина.

Ето какво написа и Емануела в официалния си профил във фейсбук по повод днешните думи на премиера:

„Това изказване противоречи на всички твърдения до сега, че най-важното е опазването на човешкия живот! Ако спасяваш „човешки животи“, не спазваш правила, а просто спасяваш в случая с алтернатива от другаде, а не се кланяш и чакаш някой да ти даде подаяния или да дирижира както си иска чужди животи в чужда държава подбудени от интереси от фармацевтичните компании!

Китай и Русия имат ваксини и се връщат отдавна към нормалния живот и не само, те и предложиха ваксини на всички, просто ЕС и икономически зависимите държава превърнаха вирус в политическа и икономически интереси, държейки хората в подчинение и им харесва докато преструктурират бизнеса и смажат малкия и среден бизнес, убивайки, туризма, браншове създавани с години, убиване на културата, музиката и много други!

Така, че нека да спрем да злоупотребяваме с „запазването на човешкия живот“ или си вземете „мъжкото достойнство, поръчайте ваксини от Китай или Русия за да оставите хората да живеят нормално, без терор, без облъчване, без манипулации! Направете нещо добро, ако изобщо знаете какво означава тази дума!?“

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.