Знаци, че сте открили вашата енергийна половинка

Знаци, че сте открили вашата енергийна половинка

Снимка: Istock

Всички сме чували за термина „сродна душа“. Употребяваме го в романтичен и платоничен смисъл, когато говорим за партньор, приятел или близък. Енергийният ни партньор е нещо още по-дълбоко от сродната душа. Той е съвкупност от сходни с нашите разбирания, мисли, чувства, нагласи към нещата от живота. Енергийният партньор е рядка ценност, с която не всеки може да се похвали. Ако сте го открили, радвайте се и пазете връзката си, защото тя е наистина специална и ви носи щастие във всеки аспект.

Ето и признаците, че сте открили вашата енергийна половинка:

Имате невероятно силна телепатична и физическа връзка

Енергийните половинки са сякаш един мозък, разделен на две половини. Не се налага да се търсите дълго преди да се откриете. Достатъчно е да си помислите за любимия си човек и той ви звъни по телефона в същата минута. Ако това ви се случва постоянно, определено сте енергийни половинки. Вие имате особено силна телепатична връзка, защото вибрирате в хармония на една и съща честота. Съзнанието ви е дълбоко свързано. Мислите по еднакъв начин и енергиите ви трептят в съзвучие. Често изпитвате едни и същи емоции по едно и също време без да са повлияни от конкретна случка, която засяга и двама ви.

Довършвате изреченията си или предварително знаете какво ще каже другият

Истинските енергийни половинки имат непонятната за околните способност да довършват мислите и изреченията си. Отстрани вие изглеждате като близнаци, които могат да говорят успоредно без да са се наговаряли предварително какво ще кажат. Понякога дори изпадате в комични ситуации, защото звучите наистина плашещо. Когато сте разделени не можете да спрете да мислите един за друг. Чувствате се духовно, психически и емоционално като едно цяло. Не изпитвате неудобство, когато мълчите заедно, защото енергиите ви вибрират на една и съща честота и това ви е достатъчно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.