Калина Андролова: Лена с кризисен пиар и хлъзгава любезност. ПП е банда, която плячкосва

Калина Андролова: Лена с кризисен пиар и хлъзгава любезност. ПП е банда, която плячкосва
След като осъзна “грешката си”, Радев пак не направи НИЩО, за да освети несъстоятелността на тези хора

ПП мошеничестват пред американците, че са готови на всичко, но двигателят на техните действия е плячката. Това е банда, която се бори да плячкоса колкото се може повече за времето, което ѝ се отпуска във властта

Калина Андролова, Фейсбук

Лена с кризисен пиар по bTV и хлъзгава любезност. Обяснява как не ставало дума за избори. ПП дават назад бавно. Лена защитава “мумурандума”, защото най-вероятно тя го е измислила и тя го е писала. Мумурандумът е типично писание на пепейската дебелащина, представена като “политическа справедливост”.

Самите Киро, Асен и Лена не отговарят на собствените си изисквания за “интегритет”. Всеки можел да “мине покрай Киро и Спас Русев и да чуел за какво си говорят”, казва Лена! Това може ли да бъде аргумент за защита на кировите ексцесии?! Народът трябва с камъни да ги изхвърли тези, които нямат спирачка в разтурването на държавата. А не да ни ги натрисат всеки ден из телевизиите като политически смисъл.

Самата партия ПП е силно дебалансирана и във вътрешен конфликт. Асен Василев, защото е по-интелигентен, логично не може да понася Киро и Лена, които се опитват да контролират всичко. Киро е една обсесирана играчка в ръцете на Лена, която иска да е властовия център в партията. Ако нещо не минава през Лена, то бива унищожавано от нея. Тя трябва да раздава всичко. Тоест, вътре в ПП има сериозна борба за контрол на политическата власт.

Не знам дали обществото би подкрепило партия на Лена и нейните приятелки. Тоест, ако Асен Василев се отдръпне, дали ще остане нещо от т.нар. ПП?!

Мисля, че Лена ще схруска и Денков, когато усети, че той придобива свойството да лидира политиките на ПП и да олицетворява ПП. Лена може да търпи само изпълнители, не партньори. Това, че Киро е придобит от Лена, го унищожи политически още преди той да започне да показва колко е проблемен. Лена не може да бъде лидер на ПП, но тя използва слабостите на Кирето, за да усвоява власт.

ПП мошеничестват пред американците, че са готови на всичко, но двигателят на техните действия е плячката. Това е банда, която се бори да плячкоса колкото се може повече за времето, което й се отпуска във властта. Тази банда не се интересува от нищо друго.

Президентът Радев не просто направи грешка с лансирането на тези. Той направи историческа грешка, трудно поправима, която катастрофира държавата. Не просто профука доверието, което имаше, но унищожи възможността България да тръгне нагоре с умни хора. След като осъзна “грешката си”, Радев пак не направи НИЩО, за да освети несъстоятелността на тези хора.

Затова нека не помисля за партия! А да съдейства за общ фронт срещу хората, които той натресе.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.