Къци Вапцаров: По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в Булгаристан

Къци Вапцаров: По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в Булгаристан

„По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в Булгаристан”, това заяви водещият и продуцент Къци Вапцаров в ефира на Нова ТВ, който коментира  вота 2 в 1.

„Моята е прогноза е, че нещата няма да се променят. Наскоро гледах една пиеса, в която имаше разкошна реплика „По-скоро човек ще полети, отколкото нещо да се промени в Булгаристан”, каза той.

Боян Чуков: САЩ използват европейците като съчки, тикайки ги към въвличане във войната с Русия

Изненада-а-а! Американският борец номер 1 срещу корупцията идва изненадващо в проруските София, Словакия и Австрия веднага след изборите у нас!

По думите на Къци Вапцаров: Бъдещият премиер трябва да има концепция за България, за поне 30 години напред и да се погрижи за психическото здраве на България.

В предаването участваше и певецът Иво Танев.

„Много ми е трудно да се смея на политическа тема. Гледам по-сериозно на нещата. Не можем да правим едно и също, а да искаме различни резултати.

Политиците ни не защитават националните ни интереси и това е най-страшното. Хората не виждат, че има и друг начин да бъде управлявана една държава. Трябва да има конституционни промени”, коментира той.

„Хората се обезвериха, но смятам, че ако има висока избирателна активност – нещата няма да са същите”, каза още Танев.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.