Мангъров: Призовавам ви да гласувате за Радев! Той е истинското решение на проблемите ни

Мангъров: Призовавам ви да гласувате за Радев! Той е истинското решение на проблемите ни
От това което виждам от сегашното правителство ,няма нито едно правилно взето решение.

Неадекватното политическо поведение на управляващите са на път да ни съсипят като народ!

Не говоря само за абсолютно неадекватните мерки по случай вирусът ,а като цяло.

Призовавам ви да гласувате за Радев! Той е истинското решение на проблемите ни. Не виждам за сега по-добър вариант за България

“Имам резерви към начина, по който се отчитат заразените у нас. Продължава да не се съобщава кои лица са тествани за първи път, кои повторно”, заяви на пресконференция инфекционистът доцент Атанас Мангъров.

Доцент Мангъров обясни още, че е много изкусително да се мисли, че спадът на заразените се дължи на предприетите от правителството мерки.

Той обаче добави, че това едва ли е така, защото се вижда при страни, които са плътно затворени от края на месец септември, че броят на случаите нараства.

Специалистът беше категоричен и че теорията, че мерките в тези държави не показват резултат, защото там щамът е нов, е несъстоятелна.

По думите му, ако мерките действат на стария щам, то те би следвало да повлияят и на новия. В крайна сметка, ставало ясно, че те не вършат работа и при двата.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.