Митьо Пищова: Ерата „Борисов“ беше рекет и тормоз, сега може да избяга от страната

Митьо Пищова: Ерата „Борисов“ беше рекет и тормоз, сега може да избяга от страната
В интервю на Сребрина Гаджева за ФАКТИ:

Ако Бойко Борисов беше послушал народа миналото лято и беше подал оставка, сега пак щеше да управлява, смята скандалният плейбой Митьо Пощова.

След прекаран COVID-19 през ноември Пищова е отслабнал драстично. В момента е 90 кг, не яде месо, но все още се хвали с нови сексуални подвизи.

Любимата му партия е тази на Слави Трифонов, познавали се от много години и даже му е подарявал кон. Смята, че в партията му има много кадърни хора и това, че Трифонов познава всички покрай шоуто си, ще му помогне да направи добро правителство.

„Слави обаче иска нови избори“, смята Пищова. – И ако има такива той ще удвои резултата си и ще стане първа политическа сила. Харесвам много и Мая Манолова, тя вдига много шум и мисли за хората, а аз съм любимец на народа, разказва Митьо Пищова.

Определи „ерата на Бойко“ като „рекет, тормоз и изнудване над бизнеса“ и смята, че Борисов е приключил с управлението, даже можел да избяга от страната.

Пищова предполага, че Божков ще се прибере в България, ако Слави Трифонов състави кабинет. Търновският плейбой има участие в 6 кметски кампании, 6 за народен представител и 2 кандидатури за президент.

Категоричен е, че и тази година ще се кандидатира за президент и че харесва сегашния – Румен Радев. В края на месец май Пищова ще проведе и традициония си конкурс за красота в Харманли.

„Очаквам Слави да бъде подкрепен от Манолова, ДБ и ДПС“, прогнозира Пищова за съставянето на правителство. Смята, че някои от новите депутати от ГЕРБ ще се отцепят и също ще подкрепят Трифонов. Мисля, че пръв ще е Любен Дилов син, казва Митьо Пищова.

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.