Николай Марков: Бойко Борисов може да се запише доброволец на украинския фронт

Николай Марков: Бойко Борисов може да се запише доброволец на украинския фронт
Живеем в уж европейска страна, написа във фейсбук полковник Николай Марков, експерт по национална сигурност

“Вождът и учителят на на цялото прогресивно човечество ББ може и лично да отиде да демонтира паметника на съветската армия, както и да се запише доброволец на украинския фронт, но това няма да промени неговото съдържание.

Няма да промени съдържанието и на всеки друг лицемер, подлец и престъпник. Впрочем, няма никакво значение кой по какви тъпани бие и какви лични страсти стоят зад тези тъпанджийски звуци.

Много бих искал да живеем в правова държава, в която главният прокурор не е назначен от тази или онази партия и неизбежно е слуга до гроб, заради сложни зависимости.

Да живеем в държава, в която достойнството на човека е висш идеал над който не стои налудничав партиен вожд със своите четиридесет разбойника. Но…, нямаме такава държава!

Живеем в уж европейска страна, в която совите не са това което са. Нито един ключов играч не е автентичен и на мястото си.

Всичко е заменено и подменено с фалшификати, които изпълняват роли в един театър на абсурда.

Фалшиви хора, фалшиви дипломи, фалшиви научни титли, фалшиви военни звания с фалшиви цели и напълно фалшиви мечти. Уви.

Докато не сложим на всичко това край, няма да стане! Ние да сложим край, не те.” 

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.