Николай Марков: Не им вярвайте, лъжат ви! Всички днешни политици лъжат

Николай Марков: Не им вярвайте, лъжат ви! Всички днешни политици лъжат
Не им вярвайте, лъжат ви!

Всички днешни политици лъжат. Едни се борят за държавната субсидия, която никак не е малко /милиони/ в ръцете на някой набеден за политически лидер, а други се борят да „усвояват“ европейските и национални фондове. Властта е опиат.

Истината е само една!

–––––––––––––––––––––––––––––––––

Никой и по никакъв начин не може да изкара вече България от икономическата катастрофа, поредната. Късно е!

Имаше време, когато можеше да се случи, но вече не може. Преминаваме в авариен режим на приземяване без колестник и единственото адекватно поведение е да затегнете колана си.

Този път много сериозно. Средната стойност на годишния външен дълг през двете последни десетилетия е 1 милиард годишно. От тази година до катастрофата се планира външен дълг по 15 милиарда годишно!!!

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Разбирате ли за какво говорим?

При напълно одържавена икономика /тип социалистическа/, въпреки различния външен вид който има България влиза в рецесия до броени месеци и няма връщане назад.

Вероятно някои политически кръгове имат план да се възползват и от това положение, но само от нас зависи дали ще им дадем възможност да се гаврят по безобразен начин. Те го искат, защото знаят как се лови риба в мътна вода. Ловили са и пак искат да ловят!

Приятели,

От 1 до 15 милиарда външен дълг на година може да отиде само разбита отвсякъде държава. Опустошена. Разбиха я всички тунеядци досега и няма такива на които ръцете им са чисти, защото всички политици ядат дружно от държавната пара. От нашите данъци!

Разберете го и се събудете. Ние нямаме нужда от толкова партии, партийки и партийци. Имаме нужда от здрави личности, но и такива няма на хоризонта.

Мен ако питате момента е много подходящ за реванш! Време разделно.

Николай Марков

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.