Овен-мелба, Лъв-крем брюле… Десерт според зодията

Овен-мелба, Лъв-крем брюле... Десерт според зодията

Снимка: Pixabay

Десертите са любимата част от дневното меню на много хора, а и често ни изкушават. Ето кое  лакомство отговаря на вашия зодиакален знак.

Овен – Мелба

На ентусиазираните, силни, импулсивни и независими Овни им трябва разхлаждащо изкушение, което ще им даде още повече енергия, но и ще ги освежи. Мелбата е идеален вариант за тях, може да заложат на вкусния бананов сплит.

Телец – Курабийка

Телците са домошари, обичат уюта, домашната храна и времето с любимия човек. Домашно изпечените курабийки са прекрасни за тях – миризмата им напомня на Телците за детството и им става още по-сладко, като ги хапват.

Близнаци – Желирани бонбони

Тези зодии са нерешителни, колебливи, но и много забавни. Те биха си избрали голям пакет с желирани бонбони – така ще опитват бонбони с всякакъв вкус, ще решат кой им е любимият. А това е перфектна храна за парти.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.