Онлайн тренировка по кикбокс с К-1 легедната Семи Шилт и SENSHI – днес от 18 часа

Онлайн тренировка по кикбокс с К-1 легедната Семи Шилт и SENSHI – днес от 18 часа

За четвърта поредна събота веригата SENSHI ще даде възможност на феновете на бойните спортове да се докоснат, макар и виртуално, до кикбокс легендата и четирикратен шампион на Сериите К-1 Семи Шилт. Днес – 2 май, точно в 18 часа, ще започне новата онлайн тренировка с нидерландското величие.

Това е четвъртата онлайн тренировка, която известният боец води, а благодарение на SENSHI възможност да се включат в нея имат и българските състезатели и фенове. Инициативата се организира като част от призивите на SENSHI и Семи Шилт да бъдем #ОтговорниВкъщи и #FGAUnited – да останем у дома и да тренираме дистанционно.

Всеки, който още не е участвал в тренировките, може да го направи напълно безплатно като изтегли предварително приложението StarLeaf,  през което ще се проведе видео тренировката, и да се регистрира безплатно на този линк: https://mailchi.mp/15ab3e98ea51/qvf3esjr6а

Регистрираните ще получат на електронната си поща обратно писмо с дата, час и код за тренировката. С тях те ще имат възможност да се включат в третия мастърклас на кикбокс величието 30 минути преди старта. Поради техническите рестрикции на Star Leaf, шанс да тренират онлайн със Семи Шилт ще имат само първите 100 души, които се регистрират.
 
 


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.