Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват

Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Инструктурите на сухоземен и морски транспорт могат да работят от утре, заяви на брифинг в Министерския съвет Бойко Борисов. Трябва обаче да се спазват мерките, да се извършва дезинфекция.

Индивидуалният спорт на открито при определен ред и дисциплина. Но не състезания – става въпрос за бягане по писти и в паркове, тенис на корт. Лично ген. Мутафчийски настоя и за плувните басейни. Там мерките трябва да бъдат не само в басейните, но и в съблекалнята.

Още по темата

3 май 2020 11:24

35

3 май 2020 11:07

85

3 май 2020 10:52

38

3 май 2020 08:30

407

Третото, по което нямахме разминавания е, да бъдат отворени терасите на открито в заведенията. Допълнително ще бъдат описани мерките, които трябва да се спазват.

Абсолютно единомислие има за КПП-тата. Считаме, че изиграха много важна роля. Считам, че след Гергьовден ще можем да ги свалим. Ако съумеем като общество да спазваме правилата, ще спестим работата на 11 500 души от полицията, каза Борисов.

За детските градини и яслите не е постигнато единомислие. Защото децата биха поставили под риск учители и възрастни.


Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Нет Вести!

Loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.